fbpx

BRENDOVI

AstralPool nudi sve što je potrebno za izgradnju, preuređenje ili održavanje stambenog ili poslovnog bazena, vodenih parkova, banja i wellness centara. Profesionalci cijene širinu i dubinu njegovog asortimana, kao i kvalitet njegovih proizvoda.

Korištenje originalnih tvorničkih zamjenskih dijelova Zodiac pomaže u osiguravanju kontinuiranog kvaliteta i pouzdanosti naših proizvoda. Osim toga, upotreba neautentičnih dijelova poništava sve tvorničke garancije.

Polaris je zaista impresivan brend kad je u pitanju čišćenje bazena. Njihovi automatski čistači bazena su sinonim za kvalitet i učinkovitost već više od četiri decenije. Njihova dugogodišnja prisutnost na tržištu i reputacija koju su izgradili govore o pouzdanosti.

gre

Naša kompanija nudi ŠIROKU PALETU proizvoda koja uključuje: različite veličine i završne obrade nadzemnih bazena, potpunu paletu dodatne opreme za njihovu opremu i održavanje, kao i niz hemikalija za bazensku vodu.

Cepex je značajan igrač na tržištu obrade tečnosti, posebno na evropskom tržištu. Fokusiranje na ventile i fitinge napravljene od termoplastičnih materijala sugerira da zadovoljavaju različite sektore, uključujući bazene, navodnjavanje i industrijske primjene.

CTX-PROFESSIONAL

Stručnjaci za bazene uvijek uz vas za savršeno iskustvo. Mi smo jedan od vodećih proizvođača tretmana vode u Evropi od 1963. godine. Sa prisustvom u više od 50 zemalja širom svijeta, specijalizirani smo za hemijske proizvode.

Piscine Laghetto® se oduvijek isticao svojom sposobnošću da razumije i predvidi trendove i očekivanja svojih kupaca, nastojeći ponuditi proizvode koji su tehnički izvrsni, a istovremeno ikonični i orijentirani na dizajn.

aquachem

Tvrtka Aquachem osnovana je 2004. godine kao specijalizirana tvrtka za distribuciju opreme za izgradnju i opremanje bazena, fontana i jezera. Od tada je tvrtka u kontinuiranom rastu, s godinama je proširena ponuda proizvoda i usluga.