fbpx

UNUTRAŠNJA OBLOGA (LAJNER)

UNUTRAŠNJA OBLOGA (LAJNER)

LAJNERI

Specijalna obloga koja se koristi za pokrivanje unutrašnjosti bazena. Ova obloga se sastoji od sloja PVC-a (polivinilhlorida) ili sličnog, ojačanog mrežom od poliestera ili fiberglasa. Kombinacija ovih materijala daje dodatnu čvrstoću i izdržljivost oblozi.

Glavna funkcija ojačane obloge u bazenu je da djeluje kao vodootporna barijera, sprečavajući curenje vode iz bazena i štiti strukturu ispod. Pored svoje čvrstoće, ojačana obloga je tipično fleksibilna i prilagođava se specifičnom obliku bazena.

Ova vrsta obloge je idealna za nadzemne ili podzemne bazene zbog svoje sposobnosti da izdrži habanje, UV zrake i hemikalije koje se koriste u tretmanu vode u bazenu.

LAJNERI

MODEL 2000

RENOLIT ALKORPLAN 2000 je naša osnovna jednobojna ojačana membrana. Odlično rešenje i ekonomično za javne bazene, hotele, spa ili sportske centre.

MODEL 3000

RENOLIT ALKORPLAN 3000 je ojačana printana membrana

MODEL TOUCH

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH je prva ojačana membrana sa završnom obradom od kamena visoke teksture. Sa debljinom od 2 mm, to je najjača i najotpornija obloga na tržištu. Maštovit dizajn obloge čini ga najprikladnijim elementom za dodavanje lične note vašem bazenu i pretvaranje vašeg doma u jedinstveno mjesto.

TOUCH pvc ojačane membrane oponašaju prirodu dodavanjem simulirane kamene završne obrade egzotičnim kupatilima, dodajući ličnosti posebnost bazenima u kojima se koriste, čineći svaki bazen jedinstvenim.

KOJA VAM SE BOJA NAJVISE SVIĐA?