fbpx

POKRIVAČI

POKRIVAČI

Bazenski pokrivači čine vaš bazen sigurnijim i čistijim dok se ne koristi, a u zavisnosti od tipa pokrivača, mogu imati i druge pogodosti.

SOLARNI POKRIVAČ

Solarni pokrivač je jedan od najčešćih pokrivača koji se postavlja na bazene. Povoljna cijena i uloga koju obavlja čini ga sastavnim djelom gotovo svakog bazena. On preko dana zagrijava vodu i sprečava isparavanje hemikalija, a tokom noći sprečava gubitak toplote. Grijanje bazena bi bilo uzaludno bez ovog pokrivača.

Solarni pokrivac

TERMO ZAŠTITNI POKRIVAČ

Pored toga što grije i zadržava temperaturu vode, ovaj pokrivač može da nosi na sebi teret što ga čini idealnim za domaćinstva sa malom djecom i kućnim ljubimcima. Takođe, ovaj tip pokrivača može da se koristi i zimi.

Termo zastitni pokrivac

ZIMSKI POKRIVAČ

Kao što i sam naziv govori ovaj tip pokrivača se koristi za pokrivanje bazena tokom zime. Sprečava formiranje algi, upadanje prljavštine i isparavanje hemikalija i zimskog konzervansa.

Zimski pokrivac

BAZENSKA KUPOLA

Bazenska kupola je jedna od skupljih opcija za pokrivanje bazena. Produžava sezonu korištenja bazena s obzirom da omogućava korištenje tokom lošijeg i hladnijeg vremena. Zagrijava vodu, smanjuje isparavanje hemikalija, održava temperaturu, a tokom zime se koristi za prezimljavanje, što znači da bazenska kupola zamjenjuje sve pokrivače. Postoji veliki izbor različitih modela.

POKRETNE PLATFORME

Ovaj model pokrivača se uglavnom postavlja u skučenim dvorištima sa manjim bazenima kako bi se dobio upotrebljiv prostor dok se bazen ne koristi.

pokretna platforma za bazen

AUTOMATSKI TERMO POKRIVAČI

Pokrivači izuzetno elegantnog izgleda koji se lako namotavaju i odmotavaju pomoću motora.

Mogu da budu nadzemni i podvodni.

nadzemni automatski pokrivac
podvodni automatski pokrivac