fbpx

O nama

Home / O nama

EUROKEREX-BH D.O.O. TUZLA

Eurokerex BH doo je preduzece koje se bavi izgradnjom bazena i sauna u BiH, Hrvatskoj i Austriji vec 16 godina. S obzirom da je u ovom poslu zadovoljan kupac najbolja referenca, trudili smo se od pocetka da reputaciju kompanije gradi pouzdanost, kvalitet i profesionalna usluga uz sto povoljnije cijene.
Naravno, sve to mora da prati obucen tim koji konstantno usavrsavamo. Danas smo jedna od vodecih firmi u ovoj bransi, medjunarodno certificirana za kvalitetno poslovanje i pouzdanost od strane kompanija LRC BIS i Bisnode.
Sto nas svrstava medju 10% najpouzdanijih kompanija u BiH i stavlja u rang sa EU firmama.
U nasem prodajnom asortimanu se nalaze iskljucivo proizvodi od renomiranih svetskih firmi kao sto su ASTRALPOOL, CPA, Renolit… Sto Vam garantuje pouzdanost i dugotrajnost.
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza ugradnja
  • Sigurnost
  • Garancija
pouzdanost black
Na sve nase proizvode dajemo garanciju!

Pored projektovanja i izgradnje vrsimo i reparacije bazena, oblagenje bazena visokokvalitetnom bazenskom folijom, odrzavanje i pool servis.
Takodje, u nasem prodajnom asortimanu imamo i montazne bazene, sisteme za filtraciju,grijanje vode,vodene atrakcije, automatike, pokretne bazenske kupole, hemijska sredstva za odrzavanje bazena i svu ostalu raspolozivu opremu za bazene i saune.
Naša firma u Tuzli raspolaže sopstvenim magacinskim prostorom i maloprodajom bazenske opreme , gdje možete pogledati i nabaviti sve iz naše ponude , gdje vas očekaju korektne cijene.

ZAŠTO IZABRATI NAS?

Preduzeće „EUROKEREX- BH „ d.o.o. , bazeni i saune je osnovano početkom 2005 godine. Prije početka rada u BiH , osnivači ovoga preduzeća bavili su se aktivno poslovima iz oblasti bazenske tehnike ,te sa svojim stečenim znanjem i dugogodišnjim iskustvom u mogućnosti su ponuditi usluge u poslovima projektovanja , prodaje bazena ,bazenske opreme, hemiskih sretstava za održavanje kvaliteta vode , kao i izgradnje bazena ključ u ruke.

Distribucija i ugradnja kvalitetnih proizvoda kao i održavanje istih.

Distribucija i ugradnja dijelova i opreme za bazene i saune.

KVALITET

Početkom 2007 godine Eurokerex potpisuje ugovor sa „ FLUIDROM ASTRAL „ poznatim svetskim proizvođačem bazenske opreme i do današnjeg dana nabavlja i ugrađuje njihovu bazensku tehniku.

Porijeklo bazenske opreme : ASTRAL FLUIDRA , AUSTRIJA , NJEMAČKA i ENGLESKA.

Cjevovod i fiting : CEPEX , PRAHER

POUZDANOST

pouzdanost 2019

SPECIALIZACIJA

100% Kvalitet
100% Sigurnost
100% Pogodnosti
100% Podrška
100% Garancija

Šta klijenti biraju

0%
Izgradnja bazena Izgradnja bazena otvorenog i zatvorenog tipa
0%
Izgradnja saune izgradnja raznih vrsta sauna
0%
Održavanje održavanje bazena i sauna
0%
Prodaja rezervnih dijelova prodaja dijelova i opreme

Drugi o nama

Eurokerex logo2 300x105

Veljka Lukića 269

75000 Tuzla

+387 35 203 248

Radno vrijeme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-15:00
Nedelja Neradna