Vodene atrakcije

VODENE ATRAKCIJE

Vodene atrakcije su hidrotehnički elementi i uređaji koji značajno oplemenjuju sadržaj i način eksploatacije kako porodičnih, tako i javnih bazena.
Kod porodičnih bazena se ugradnjom vodenih atrakcija kompenzuje veličina i zapremina bazena što dovodi do znatno racionalnijih troškova po pitanju održavanja.

BADU JET

Uređaj za zabavu, sport i rekreaciju. Omogućava plivanje u mijestu, podvodnu masažu i jakuzzi efekat sa šampanjskom kupkom.

GEJZIRI, VODENI SLAPOVI I VODENE ZAVESE

Osim hidroterapijskog i masažnog efekta imaju i izraziti estetski karakter

DEHUMIDITATORI (SUŠACI VAZDUHA)

Klimatizeri za zatvorene bazene služe za održavanje relativne vlažnosti vazduha.

MONTAŽNI MATERIJAL

Montažni materijal je izrađen od tvrdog PVC-a i predviđen je za pritiske do 10 bara. Ovakav materijal je otporan na hemijski kondicioniranu bazensku vodu što ima za poslijedicu izrazitu dugoviječnost hidraulične instalacije. Preporučujemo upotrebu fleksibilnih cevi koje se prilagođavaju sleganju tla čime se izbjegava i najmanja mogućnost oštećenja. PVC montažni materijal se može lijepiti isključivo specijalnim ljepilom uz predhodno obezbijeđene čiste i suve površine.

RUBNI KAMEN

Specijalno oblikovan kamen od različitih frakcija mermera. Nije klizav, kako suh, tako ni vlažan. Specijalnim oblikom obezbijeđuje spriječavanje izlivanja vode iz bazena u toku kupanja kao i doticanje zaprljane vode u bazen sa platoa. Montira se na rub bazena i ima izvanredan estetski efekat.

FOLIJE

Folija za oblaganje betonskih bazena 1,5 mm debljine.

HIDROMASAŽNI BAZENI